Helpompi hengittää. Enemmän jaksamista. Vähemmän hengästymistä.

 

Lääkkeetön, luonnonmukainen, turvallinen metodi seuraaviin oireisiin: 

ASTMA

KUORSAUS

UNIAPNEA

TUKKOISUUS

STRESSI

PANIIKKI

 

Ota ensimmäinen askel kohti terveempää elämää!
LÄHDE MUKAAN TÄSTÄ NYT HINTAAN 87€

Hengästytkö helposti?

Onko liikkuminen raskasta? Rappusten kulkeminen ja ylämäet jopa mahdottomia? 

Nukutko huonosti? Heräät väsyneenä? Suuta kuivaa ja joudut yöllä nousemaan juomaan tai pissalle? Kuorsaatko sinä tai puolisosi? Onko sinulla uniapnea?

Jos sinulla on yksikin yllä mainittu oire, niin hengityksesi kaipaa normalisointia.

Tällä kuuden viikon kurssilla opit harjoituksia, joita tekemällä voit muuttaa hengitystekniikkasi terveyttäsi edistäväksi.

Vaikka olisit kärsinyt oireista vuosikausia, niin jo pienikin muutos hengityksessä parantaa elämänlaatuasi ja tuo helpotusta mm. kuorsaukseen ja astmaan sekä avaa tukkoisen nenän.

 

Unihäiriöistä kärsivät

Elimistön parantunut hapensaanti rentouttaa kehoa, rauhoittaa mieltä ja parantaa unenlaatua. Kuorsaus hiljenee ja uniapneetikot saavat oireisiin helpotusta. 

Hengitysongelmista kärsivät

Hengityksen normalisoiminen avaa ilmateitä, jolloin astman oireet lievittyvät ja tukkoisuus vähenee.

Mielen rauhoittumista hakevat

Mielen hallintaa hengityksen avulla. Paniikkihäiriö, stressi, ahdistus.

Pienten lasten vanhemmat

Kasvavan lapsen virheellinen hengitys voi johtaa purentahäiriöihin, puheen kehityksen viiveisiin, levottomuuteen, oppimisvaikeuksiin sekä ulkonäköön. 

Mitä kurssilla tehdään

Ensin kartoitetaan alkutilanne ja on tietysti poissuljettava vakavat sairaudet. Joka viikko on lyhyt teoria osuus ja sitten harjoitus.

1.viikko Opetellaan avaamaan tukkoinen nenä ilman lääkkeitä. >siirry nenähengitykseen

2.viiikko Hiilidioksidin tärkeä tehtävä ja pallea. >syvähengitys

3.viikko Ylihengittäminen/hyperventilaatio. >vähennetty hengitys

4.viikko Apua astman oireisiin hengityksen hallinnalla. Lievitystä kuorsaukseen ja uniapneaan. Äänetön ja yhtäjaksoinen hengitys on mahdollista saada hengitystä harjoittamalla sekä nielua kiinteyttämällä.

5.viikko Jaksamista liikuntaan. Parempi hapensaanti vähentää hengästymistä ja tuo tehoa urheiluun. Selätä rasitusastma.

6.viikko Hengitys ja mieli. Lievitystä stressiin ja uupumukseen. Hengityksen rauhoittaminen rauhoittaa mielen ja ajatukset selkiytyy. Parempi hapensaanti lisää energiaa!

 

1


Parempi immuunipuolustus

Hyvä hengitys on edellytys keuhkojen terveydelle ja vahvalle immuunipuolustukselle.

2

Saat helpot hengitysharjoitukset osaksi päivärutiineja.

Hengityksen hallinta rauhoittaa mielen, helpottaa hengenahdistusta ja avaa tukkoisen nenän. 

3


Jaksat enemmän, kun hengästyt vähemmän.

Parempi hapensaanti vähentää hengästymistä sekä maitohappojen muodostumista lihaksiin. Tulokset paranevat ja motivaatio kasvaa!


”
Vaikka oireet olisivat jatkuneet pitkäänkin, on lohdullista tietää, että pienikin muutos hengitystavassa tuo helpotusta oireisiin heti. 


 

LÄHDE MUKAAN TÄSTÄ NYT HINTAAN 87€
 

 

Olen Jenni -entinen suuhengittäjä ja bruksaaja. Itseäni varten alunperin opiskelin Buteyko-menetelmään perustuvaa, mutta kaikille turvallisempaa ja lempeämpää hengitys-metodia hengitykseni korjaamiseksi ja sainkin avun moneen vaivaan: paniikkihäiriö, suun kuivuminen ja hampaiden pureminen öisin, nenän tukkoisuus, jatkuva väsymys ja hengästyminen vähäisestäkin liikkumisesta.

Olin niin innoissani asiasta, että halusin opettaa tätä kaikille. Olen ohjannut hengityskursseja erilaisille ryhmille myös kansalaisopistoissa ja työpaikoilla. Lisäksi annan yksityisopetusta Tampereella, omassa hoitolassani Valkoinen oksa. 

 

Kurssilaisilta kuultua:


”

En olisi ikinä uskonut miten moneen asiaan hengitys voi vaikuttaa ja mitä sille voi tehdä. Kiitos kaikista harjoitusohjeista! Jaan ilolla myös infoa ystävilleni- tuntuu, että moni asia voisi korjaantua oikealla hengityksellä...


”

Olimme nukkuneet mieheni kanssa 15 vuotta eri huoneissa, koska hän kuorsasi. Kurssin jälkeen muutimme takaisin yhteiseen makuuhuoneeseen<3


Kiitos Jenni! Minulla oli kuiva köhä. Köhäni poistui. Ja mikä parasta, jaksan taas kulkea rappusia.Usein kysytyt kysymykset

Älä enää odota! Nyt on paras hetki aloittaa terveempi elämäsi<3

 


Hyvin nukutut yöt. Onnellisempi sinä. Liity nyt tyytväisten asiakkaitteni joukkoon. Jos ei tästä ole sinulle hyötyä, palautan rahasi 100% takaisin.

 

LÄHDE MUKAAN TÄSTÄ NYT HINTAAN 87€